• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Spuitkop inzetstuk type A: Ronde jet - Hammelmann

Spuitkop inzetstuk - nozzle insert

spuitkop inzetstuk nozzle insert hammelmann type A ronde straal groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge kwaliteit
  • Goede ergonomie

Voor elke hogedruk toepassing de juiste oplossing. De verschillende materialen, spuitkop specificaties en werkdruklimieten zorgen voor een perfecte selectie van spuitkoppen en openen vele toepassingsgebieden. Hammelmann biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. De spuitkop type A: Ronde jet van Hammelmann heeft een werkdruk tot 2000 bar, spuitkopfactor 0,95 en is gemaakt van staal. De sproeiers zijn 0,50 tot 4,90 mm. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann spuitkop inzetstukken of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.