• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Trek- en drukspuitkop 33 mm Ø - Hammelmann

Trek- en drukspuitkoppen

trek drukspuitkop pull push nozzle hammelmann 33 mm groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur
  • Hoge kwaliteit

Trek- en drukspuitkoppen, ook wel pull & push nozzles genoemd, zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van volledig verstopte leidingen. Voor alle buisdiameters, met en zonder lans. Reiniging van volledig geblokkeerde buizen in axiale richting. De druksproeiers verwijderen materiaal voor de sproeier. Op flexibele lansen worden deze alleen gebruikt in combinatie met treksproeiers. Boorgaten van 90° zorgen voor maximale reinigings- en snij-efficiëntie op de buiswand. Treksproeiers verwijderen al het materiaal achter de spuitmond. Ze trekken de spuitkop met terugslagkracht in de buis. De trek- en drukspuitkop van 33 mm Ø heeft een maximale binnendraad werkdruk van 500 bar M22 x 1.5 DKO-S. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann trek- en drukspuitkoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.