• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Turbo spuitkop Turbojet 18-22 mm Ø - Hammelmann

Turbo spuitkop

turbo spuitkop hammelmann turbojet 18 22 mm groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur

De Turbojet turbo spuitkoppen van Hammelmann zorgen voor uitstekende leidingreiniging dankzij de snel roterende spuitkop. De rotatie kan tot 20.000 tpm worden bewerkstelligd door de terugslagkracht van de jets. Radialjets hebben radiaal op 90° geplaatste boringen voor maximale verwijdering van materiaal van de buiswand. Deze jets kunnen ingezet worden voor gedeeltelijk verstopte buizen en afzettingen op de binnenwand. De Turbojet 18-22 mm Ø heeft 2x radiale nozzles, 2x axiale nozzles en de pijp diameter is 20-50 mm. De jet heeft een wateropbrengst van 40 l/min.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann spuitkoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.