• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Turbo spuitkop Turbojet Driver 13-19 mm Ø - Hammelmann

Turbo spuitkop

turbo spuitkop hammelmann turbojet driver 13 19 mm groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hoge kwaliteit

De Turbojet turbo spuitkoppen van Hammelmann zorgen voor uitstekende leidingreiniging dankzij de snel roterende spuitkop. De rotatie kan tot 20.000 tpm worden bewerkstelligd door de terugslagkracht van de jets. Drivers worden als adapter tussen de hogedruklans of hogedrukslang en de Radialjet / Allrounder geïnstalleerd. De aandrijving heeft drie schuine boringen in trekrichting en wordt door de optredende terugslagkracht in de buis gezogen. De Turbojet Driver 13-19 mm Ø heeft een wateropbrengst van 6 tot 51 l/min. De werkdruk is 1000 tot 3000 bar. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann spuitkoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.