• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Tankreinigingssysteem Aquarex lanssysteem 2 - Hammelmann

Tankreinigingssysteem

tankreinigingssysteem hammelmann aquarex lanssysteem 2 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Voor alle soorten tanks en schepen
  • Aangepast aan de omstandigheden
  • Hoge kwaliteit

Het tankreinigingssysteem Aquarex lanssysteem van Hammelmann is een individuele tankreinigingssysteem voor het reinigen van de binnenkant van tanks en vaten. De Aquarex systemen zijn speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse. Dit Aquarex lanssysteem van Hammelmann heeft handmatig uitschuifbare zwenklansen. De slag wordt afgesteld met behulp van de krukaandrijving en ketting. Dit tankreinigingssysteem is ATEX gecertificeerd voor Zone 0. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann tankreinigingssystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.