• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Tankreinigingssysteem Aquarex reinigingsapparaat voor grote schepen - Hammelmann

Tankreinigingssysteem

tankreinigingssysteem hammelmann aquarex reinigingssysteem groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Voor alle soorten tanks en schepen
  • Aangepast aan de omstandigheden
  • Hoge kwaliteit

Het tankreinigingssysteem Aquarex reinigingsapparaat voor grote schepen van Hammelmann is een individuele tankreinigingssysteem voor het reinigen van de binnenkant van tanks en vaten. De Aquarex tankreinigingssystemen zijn speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse. Dit Aquarex reinigingsapparaat voor grote schepen van Hammelmann is ontworpen voor het reinigen van vaten met een diameter tot 20 m. Het wordt in het schip vastgezet door middel van een spreider. De reinigingskoppen worden hydraulisch door een telescopische arm op het te reinigen oppervlak gepositioneerd. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann tankreinigingssystemen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.