• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Tankwaskop Aquamat L 1500 Plus ATEX Zone 0 - Hammelmann

Tankwaskop

tankwaskop hammelmann aquamat L 1500 Plus ATEX zone 0 groot

De tankwaskop Aquamat L 1500 Plus ATEX Zone 0 van Hammelmann heeft een werkdruk tot 500 bar en wateropbrengst van 300 l/min. De tankopening is min. 140 mm en de tankwaskop weegt ongeveer 11,8 kg. De Aquamat L 1500 Plus ATEX Zone 0 kan ingezet worden voor het reinigen van de binnenkant van silo's, vuilcontainers, tanks en tankinstallaties. De reinigingskop werkt uitsluitend op de kracht van waterstraal. Hammelmann biedt een breed assortiment reinigingskoppen voor verschillende toepassingen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann tankwaskoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.