• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Tankwaskop Aquamat L 1800-2 - Hammelmann

Tankwaskop

tankwaskop hammelmann aquamat L 1800 2 groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Compact ontwerp
  • Hoog rendement
  • Gerichte waterstralen

De tankwaskop Aquamat L 1800-2 van Hammelmann kan ingezet worden voor het reinigen van silo's, vuilcontainers, tanks en tankinstallaties. De reinigingskop werkt uitsluitend op de kracht van waterstraal. Hammelmann biedt een breed assortiment reinigingskoppen voor verschillende toepassingen. De Aquamat L 1800-2 heeft een werkdruk tot 1800 bar en wateropbrengst van 150 l/min. De tankopening is min. 190 mm en de tankwaskop weegt ongeveer 10,3 kg. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann tankwaskoppen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.