• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Drukregelaar indirect gestuurd - Hammelmann

Indirect gestuurde drukregelaar / ontlastventiel

drukregelaar indirect gestuurd hammelmann 1000 bar groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

De indirect gestuurde drukregelaar / ontlastventiel van Hammelmann heeft een werkdruk van maximaal 1000 bar en heeft een wateropbrengst tot 500 l/min. Met de drukregelaar kunt u de gewenste werkdruk van uw hogedrukinstallatie regelen. De drukregelventielen van Hammelmann houden de gewenste werkdruk in het systeem op een constant niveau en kunnen gebruikt worden om het systeem drukloos te maken. De indirect gestuurde drukregelaar is ideaal voor toepassingen met een grote variatie in volumestroom, schommelingen van inlaatdruk of toepassingen met afnemende inlaatdruk. Deze hebben een precieze drukregeling.

 

Heeft u vragen over de Hammelmann drukregelaars of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.