• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Elektropneumatische schakelventiel 1500 bar - Hammelmann

Schakelventiel

schakelventiel elektropneumatisch 1500 bar hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te bedienen
  • Lange levensduur

Schakelventielen verdelen het door de hogedrukpomp geproduceerde debiet gelijkmatig of naar behoefte over verschillende watertools. De elektropneumatische schakelventiel van Hammelmann heeft een 3/2 stuurventiel gemonteerd op kunststof pallet en is ontworpen voor pijpleiding. De maximale werkdruk is 1500 bar en heeft een wateropbrengst van maximaal 300 l/min. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann schakelventielen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.