• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Mechanische schakelventiel 1500 bar - Hammelmann

Schakelventiel

schakelventiel mechanisch 1500 bar hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te bedienen

Schakelventielen verdelen het door de hogedrukpomp geproduceerde debiet gelijkmatig of naar behoefte over verschillende watertools. De mechanische schakelventiel van Hammelmann wordt bediend door water onder druk en wordt gebruikt in combinatie met mechanische bypass-pistolen. De werkdruk van de mechanische schakelventiel is maximaal 1500 bar, heeft een wateropbrengst tot 90 l/min en heeft maximaal 3 ventielen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann schakelventielen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.