• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Veiligheidsventiel - Hammelmann

Veiligheidsventiel

veiligheidsventiel hammelmann groot
VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lange levensduur

Veiligheidsventielen worden gebruikt om processen en installatiecomponenten te beschermen tegen te hoge werkdrukken. De veiligheidsventielen van Hammelmann zijn ontworpen volgens de normen van de Europese Unie en Duitsland: CE-label volgens richtlijn drukapparatuur 97/23 / EG en EN ISO 4126-1 & TÜV-goedkeuring volgens richtlijn drukapparatuur EN ISO 4126-1, TÜV SV 100 en AD 2000, gegevensblad A2. De maximale werkdruk van het veiligheidsventiel is 3000 bar en wateropbrengst tot 500 l/min. 

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.