• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukpomp HDP 20 - Hammelmann

Hogedruk pomp

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Duurzame unit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Hoge kwaliteit

De HDP 20 van Hammelmann is een krachtige hogedruk pomp en heeft een vermogen van 18,5 kW. Deze hogedruk pomp heeft een werkdruk van 3800 bar en een wateropbrengst van maximaal 103 l/min. De HDP 20 kan ingezet worden op combi vacuümwagens, voor proces pompen, diesel aangedreven units en elektrisch aangedreven units.

 

Download hier de productfolder van de HDP 20 hogedruk pomp

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedruk pompen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS Hogedruk heeft al 30 jaar ervaring in de hogedruk branche

KOKS Hogedruk

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. KOKS heeft al zo'n 30 jaar ervaring in de hogedruk branche. Wij hebben daaromde beste reinigingssystemen voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de beste hogedrukpompen, hogedrukunits, hogedruk oppervlaktereinigers, industriële spuitkoppen en tankwaskoppen

 

Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

Advies nodig van onze hogedrukspecialist?

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.