• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukpomp HDP 250 L - Hammelmann

Hogedruk pomp

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Lage NOx-uitstoot

Dit is een HDP 250 L hogedrukpomp van Hammelmann. Deze pomp heeft een vermogen van 250 kW. De maximale werkdruk van deze hoge druk pomp is 3000 bar en heeft een wateropbrengst van maximaal 766 l/min. Deze hogedrukpomp kan ingezet worden op combi vacuümwagens, voor procespompen, diesel aangedreven units en elektrisch aangedreven units.

 

Download hier de productfolder van de HDP 250 L hogedrukpomp

 

Heeft u vragen over de Hammelmann hogedrukpompen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.