• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedruk-warmwaterunit - KOKS Group

Hogedrukwagen - hogedrukinstallatie met warmwatervoorziening

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Brandstofbesparend
  • Geluidsarm
  • Compacte bouwwijze en multifunctionele inzetbaarheid

Een KOKS hogedruk-warmwaterunit, ingebouwd in een bakwagen, is geschikt voor (industrieel) reinigings- en spuitwerk, het snijden van materialen en het opruwen van oppervlakken.

Heeft u vragen over de KOKS hogedrukwagen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

Effort

Een KOKS hogedruk-warmwaterunit of hogedrukwagen is perfect voor het met hogedruk reinigen van o.a. installatieonderdelen, tanks, torens, vaten en leidingen, betonrenovatie, het snijden van staal en beton, het verwijderen van verflagen, isolatie, roest, etc. en het druktesten van systemen. Dit alles in onder meer de (petro)chemische industrie, procestechniek, staalindustrie, energiecentrales, afvalverbrandingsinstallaties, voedingsmiddelenindustrie en scheepvaart.

Characteristics

Een KOKS hogedruk-warmwaterunit of hogedrukwagen is multifunctioneel inzetbaar en kan zowel met koud als warm water worden gebruikt. Het resultaat voor de gebruiker is een optimaal resultaat, grote tijdwinst en een enorme kostenbesparing.

Performances

Een KOKS hogedruk-warmwaterunit of hogedrukwagen is leverbaar in een bakwagen en uit te rusten met tal van opties en toebehoren, die aansluiten bij uw wensen en toepassingen.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.