• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Warmwaterunit 1.000/240 - KOKS Group

Installatie voor het verwarmen van hogedruk water

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudige bediening en onderhoud
  • Beter reinigingsresultaat en reinigend object droogt sneller
  • Pompafhankelijk inzetbaar tot 260 l/min. en 1000 bar

De KOKS warmwaterunit is een compacte dieseloliegestookte installatie voor het verwarmen van water tot 95°C én een ideale uitbreiding op een hogedrukpomp met een werkdruk van 15 tot 1.000 bar. Deze combinatie is geschikt voor (industrieel) reinigingswerk.

Heeft u vragen over de KOKS warmwaterunits of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

Effort

De KOKS warmwaterunit is, in combinatie met een reinigingsinstallatie, de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt verwijderen van hardnekkige vervuilingen, zoals oliën, vetten en verf voor de professionele (industriële) reiniging.

Characteristics

Met de KOKS warmwaterunit kan gereinigd worden met heet water. Dat versnelt het reinigingsproces, verbetert het reinigingsresultaat en levert voor de gebruiker een grote tijdwinst en een enorme kostenbesparing op.

Performances

De KOKS warmwaterunit is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat deze verwarmingsinstallatie een perfecte aanvulling vormt op uw hogedrukpomp en aansluit bij uw wensen en toepassingen.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.