• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Procespomp HAMPRO 20 V - Hammelmann

Procespomp

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Compact ontwerp
  • Energiezuinig
  • Eenvoudig stroomsnelheid aanpassen

De procespompen van Hammelmann zijn gebouwd om te werken met de continue maximale belasting. Hammelmann proces pompen worden gebruikt voor het transporteren van vloeistoffen in procestoepassingen zoals voedselverwerkende industrie, injectie, doseren, extractie en productie proces. De HAMPRO 20 V procespomp van Hammelmann heeft een wateropbrengst tot 18,5 kW en een verticaal 3 cylinder design. 

 

Download hier de productfolder van de HAMPRO 20 V procespomp

 

Heeft u vragen over de Hammelmann procespompen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.