• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Procespomp HAMPRO 500 - Hammelmann

Proces pomp

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Integrale versnelling voor snelheidsreductie
  • Grote keuze aan materialen voor verschillende vloeistoffen
  • Roestvrij stalen pompkop

De HAMPRO 500 proces pomp van Hammelmann heeft een wateropbrengst tot 500 kW en een verticaal 3 cylinder design. De proces pompen van Hammelmann zijn gebouwd om te werken met de continue maximale belasting. Hammelmann proces pompen worden gebruikt voor het transporteren van vloeistoffen in procestoepassingen zoals voedselverwerkende industrie, injectie, doseren, extractie en productie proces. 

 

Download hier de productfolder van de HAMRPO 500 proces pomp

 

Heeft u vragen over de Hammelmann proces pomp of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.