• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Vrijhangende reinigingstool Jetmate - Hammelmann

Reinigingstool

VRAAG EEN OFFERTE AAN Klik hier voor lease- en financieringsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Hoge veiligheid
  • Gewichtsontlasting

De vrijhangende reinigingstool Jetmate van Hammelmann zorgt voor een moeiteloze, terugslagvrije, bediening. De terugslagkrachten worden opgevangen door de vasthoudinrichting. De Jetmate maakt een terugslagvrije werking tijdens het reinigingsproces mogelijk, is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor meer veiligheid op het werk. Eenvoudige bediening en verhoogde arbeidsveiligheid: dat zijn de eisen die in de moderne werkomgeving worden gesteld. Dankzij de continue praktische ontwikkeling van onze hogedruksystemen kunnen wij aan deze eisen voldoen. 

 

Heeft u vragen over de Hammelmann watertools of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 66 99 of via e-mail hogedruk@koks.com.

KOKS en Hammelmann trotse partner en vertegenwoordiger

KOKS en Hammelmann

KOKS Group is een trotse partner en vertegenwoordigt al jaren de producten van Hammelmann. Hammelmann staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en voor hoogwaardige producten made in Germany. 

 

De hogedruk reinigers van Hammelmann vullen het productfolio van KOKS aan. Als producent en leverancier van industrieel reinigingsapparatuur heeft KOKS een reputatie opgebouwd als een betrouwbare, innovatieve partner voor de industriële sector.

 

 

Advies nodig?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over de producten van Hammelmann. 

 

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.

 

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en zijn wij u graag van dienst.