• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Industriële hogedrukspuitpistolen, hogedrukpistolen, spuitlansen oftewel spuitpistolen

Hogedruk pistolen

De industriële hogedrukspuitpistolen ook wel hogedrukpistolen, spuitlansen of spuitpistolen genoemd zijn uitermate geschikt voor het reinigen met hoge druk. Er zijn verschillende soorten mechanische hogedruk spuitpistolen en elektrische spuitpistolen die ingezet kunnen worden voor verschillende industriële reinigingstoepassingen. Het hogedrukspuitpistool, hogedrukpistool of spuitpistool dat u kiest moet de werkdruk en wateropbrengst van uw reinigingsmachine aan kunnen. KOKS Hogedruk levert diverse hogedruk spuitpistolen, lagedruk spuitpistolen, fingertip spuitpistolen, antivorst spuitpistolen van het merk Hammelmann. Ook belangrijk bij de keuze van een spuitpistool zijn de lans- en slangaansluiting en de juiste spuitkop. Hiervoor kunt u terrecht bij KOKS Hogedruk.
KOKS Hogedruk heeft een uitgebreid assortiment krachtige industriële spuitpistolen, industriele spuitkoppen en hogedruk toebehoren.

Wilt u meer informatie over onze hogedrukpistolen en een gedegen advies van onze hogedrukspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. 
Tel +31(0)72 540 6699.