• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

KOKS Hogedruk is thuis in diverse industrieën

Industrieën

branches hammelmann header

KOKS Hogedruk is thuis in verschillende branches over de hele wereld. Voortdurend worden nieuwe toepassingen ontwikkeld en nieuwe terreinen ontplooid. Deze nieuwe techniek is vaak beter dan reeds gevestigde processen, zowel qua efficiëntie als effectiviteit.

 

Als een probleem kan worden opgelost door het samenvoegen van vloeistoffen en druk, dan is KOKS Hogedruk / Hammelmann een ervaren en vakkundige partner, ook in uw branche. Ontdek de branches waarin wij al 50 jaar ervaring hebben. 

 

Lucht- en ruimtevaart branche Hammelmann

Lucht- en ruimtevaart

Effectief onderhoud voor hoge veiligheidsnormen. Veiligheid is een topprioriteit in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Vertrouw daarom op zeer betrouwbare productoplossingen om vliegtuigen en luchthavens efficiënt te onderhouden. 

Aluminiumindustrie branche Hammelmann

Aluminiumindustrie

Reiniger, verwijderen en decoreren. Verwijder bijzonder harde of dikgelaagde afzetingne en aanslag van product en pijpleidingen. Of reinig tanks en warmtewisselaars grondig en efficiënt. 

Automobiele industrie branche Hammelmann

Automobielindustrie

Efficiënt ontbramen van motoronderdelen, opruwen van boorgaten, decoreren van motorblokken, transmissies en cilinders en het snijden van onderdelen. 

Chemische en petrochemische industrie branche Hammelmann

Chemische / petrochemische industrie

Transporteer een grote verscheidenheid aan vloeistoffen of reinig, ontsmet en desinfecteer de meest uiteenlopende gebieden of oppervlakken van uw chemische toepassing. Ex-proof op aanvraag. 

Bouw industrie branche Hammelmann

Bouw

Productoplossingen voor elke stap van uw constructie. Van het blootleggen van de wapening, het verwijderen van beton en coatings tot het reinigen van uw bouwmaterialen. 

Elektronische industrie branche Hammelmann

Elektronische industrie

De beste high-performance technologie voor het uitsnijden van gevoelige elektrische componenten of voor het reinigen van siliconenplaten, vooral voor de elektrische industrie. 

Energiesector branche Hammelmann

Energiesector

Of het nu gaat om ketelvoedingspompen voor krachtcentrales en installaties of productoplossingen voor het reinigen van dammen, koeltorens en hallen: werk efficiënt en snel. 

Voedingsmiddelenindustrie branche Hammelmann

Voedingsmiddelen industrie

Extraheren, snijden, conserveren en pasteuriseren van voedsel onder hoge druk: ontdek nieuwe en bewezen processen in de bekende Hammelmann-kwaliteit voor uw voedsel. 

Gieterijen branche Hammelmann

Gieterijen

Voor de hoogste kwaliteiteisen moeten gietproducten zorgvuldig worden geboord en gereinigd. Ontdek prestatieoplossingen voor elk type, vorm en werkstuk. 

Industriële reiniging branche Hammelman

Industriële reiniging

Industriële reiniging is een veelzijdige klus: schone tanks, containers, oppervlakken, warmtewisselaars en koelers, maar ook grote productie- en machinehallen. 

IJzer en staalindustrie branche Hammelmann

IJzer- en staalindustrie

Naast innovatieve oplossingen voor reinigingstechnologie bieden we ook procesgeïntegreerde toepassingen voor effectief ontkalken en hydraulisch rijden. 

Mechanische metaalverwerkende industrie branche Hammelmann

Mechanische metaalverwerkende industrie

Hogere boorprestaties en een langere standtijd zijn slechts twee van de vele voordelen van mechanische metaalbewerking. 

Mijnbouw branche Hammelmann

Mijnbouw

Of het nu gaat om hydraulische vlakondersteuning, stofbinding en controle bij kolenwinning of typische uitdagingen in de reinigingstechnologie: wij bieden u de juiste oplossing. 

Openbare voorzieningen branche Hammelmann

Openbare voorzieningen

Speciaal ontwikkelde producten voor het reinigen en restaureren van parken, gebouwen en straten, voor het verwijderen van graffiti en voor het reinigen van leidingen en rioleringen. 

Offshore industrie branche Hammelmann

Offshore-industrie

Speciale voorwaarden vereisen speciale producten. Injecteer methanol, glycol, chemicaliën, zee- en waswater, olie en vele andere vloeistoffen of onderhoud uw platform. 

Schilders en stukadoorssector branche Hammelmann

Schilders- en stukadoorssector

Reinig, verwijder beschadigd beton en pleisterwerk, verwijder coating en eventuele ongewenste graffiti op uw muren. Bereid uw oppervlakken en gevels snel en efficiënt voor. 

Papierindustrie branche Hammelmann

Papierindustrie

Regelmatig reinigen en onderhouden van alle processen is essentieel in de papierindustrie. Reinig vilt, draden, riemen, rollen en meer efficiënter. 

Scheepvaartindustrie branche Hammelmann

Scheepvaartindustrie

Vertrouw op onovertroffen efficiëntie en flexibiliteit. Hammelmann biedt een reeks systemen die speciaal zijn ontworpen om de uitdagingen van het reinigen / herstellen van schepen aan te gaan. 

Textielindustrie branche Hammelmann

Textielindustrie

Typische toepassingsvoorbeelden in de textielindustrie zijn de productie van non-wovens door waternaalden en verven met CO2 onder hoge druk. 

Transportsector branche Hammelmann

Transportsector

Gebruik pijpleidingpompen om ruwe olie, vloeibaar gas, chemicaliën en andere vloeistoffen te pompen of maak transportvoertuigen, wagons en vrachtschepen grondig schoon. 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.