• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de aluminiumindustrie

Aluminiumindustrie

aluminiumindustrie header

De hogedruk producten van Hammelmann kunnen ingezet worden voor onderhoud in de aluminiumindustrie. Verschillende productoplossingen kunnen gebruikt worden voor de reiniging van warmtewisselaarbuizen, de reiniging van tanks en vaten en voor het verwijderen van vastgekoekt bezinksel uit product- en pijpleidingen. Daarnaast bieden wij productoplossingen voor ontcoaten, ontroesten, het verwijderen van bijzonder hard of dik bezinksel en het koud snijden van pijpen en vaten

aluminiumindustrie hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers zijn draagsystemen met sproeistaven die oppervlakken kunnen reinigen met water onder hogedruk.

aluminiumindustrie hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De draagbare vloerreinigers zijn verkrijgbaar in een mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en krachtige reiniging van verschillende oppervlakken. 

aluminiumindustrie hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief. 

aluminiumindustrie hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

aluminiumindustrie hammelmann aquamat

Aquamat

Tankreinigingsunits Aquamat verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters.

aluminiumindustrie hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met guide sleds kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om vuil en afzettingen effectief te verwijderen. 

aluminiumindustrie hammelmann aquarex

Aquarex

De Aquarex tankreinigers kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten, speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse. 

aluminiumindustrie hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen. 

aluminiumindustrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en lengtes. 

aluminiumindustrie hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus. 

aluminiumindustrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De bewezen Masterjet rotorstralen en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools. 

aluminiumindustrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

aluminiumindustrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met sproeierhouders vormen roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

aluminiumindustrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

aluminiumindustrie hammelmann pipemaster

Pipemaster

De Pipemaster van Hammelmann is een rotatieapparaat voor hogedrukslangen. Dit apparaat wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en afzettingen in leidingen te verwijderen. 

aluminiumindustrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk. 

aluminiumindustrie hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek en druk spuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie. 

aluminiumindustrie hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

De draaislanghaspels van Hammelmann zijn toevoerapparaten die worden gebruikt waar stijve lansen vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten. 

aluminiumindustrie hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor pijpreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties. 

aluminiumindustrie hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

aluminiumindustrie hammelmann waterjet snijsystemen

Waterjet snijsystemen

Een zeer gerichte waterstraal is ideaal voor het schoon en veilig snijden van bijna alle materialen. Met de snijsystemen van Hammelmann werkt u veilig, zuinig en zeer energie zuinig. 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.