• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de automobielindustrie

Automobielindustrie

automobielindustrie header

Hammelmann biedt individuele productoplossingen voor de automobielindustrie, zowel op het gebied van productieprocestechniek als reinigingstechniek. Met onze producten kunt u onder andere boringen op motoronderdelen ontbramen, cilinderboringen opruwen en koplampen oncoaten. Daarnaast is met onze productoplossingen het uitboren van motorblokken, cilinderkoppen, tandwielkasten en inlaatspruitstukken mogelijk. Enkele specifieke voorbeelden in de reinigingstechniek zijn: verwijderen van verf van spuitcabineroosters, reiniging van skids en reiniging van fabriekshallen.

automobielindustrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes. 

aluminiumindustrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

Onze beproefde Masterjet rotorstralen en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools. 

automobielindustrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. Verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen. 

automobielindustrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopparen en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

automobielindustrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met de sproeierhouders vormen de roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

automobielindustrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann biedt persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassing met verschillende combinatiemogelijkheden. Veiligheid op elk moment gegarandeerd!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.