• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de bouw industrie

Bouw industrie

bouw industrie header

In de bouw zijn hogedrukreinigers onmisbaar. Hammelmann heeft een productrange van hogedruk reinigingsapparatuur voor diverse reinigingsklussen. Onze hogedrukreinigers zijn onder andere inzetbaar voor het blootleggen van wapening, verwijderen van beschadigd beton, ontcoaten en ontroesten en het uitsnijden van deuren in betonnen wanden. Ook voor het waterstralen van oppervlakken, wanden en bekistingselementen en het verwijderen van verf op roosters en reiniging van roosters kunt u bij ons terecht.

bouw industrie hammelmann aquablast

Aquablast

De Aquablast oppervlaktereinigers zijn mobiele systemen met sproeistaven die oppervlakken kunnen reinigen met water onder hogedruk. 

bouw industrie hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De met de hand bediende vloerreinigers Aquablast Basic en Basic E zijn verkrijgbaar als mechanische of elektrische versie. De hogedrukreinigers zijn ergonomisch en kunnen hoogwaardig verschillende oppervlakken reinigen. 

bouw industrie hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast Cleaning Line

Met de Aquablast cleaning line van Hammelmann kunt een breed scala aan oppervlakken snel reinigen. Met het semi-automatische reinigingssysteem hoeft u zich minder in te spannen en bespaart u meer tijd en geld! 

bouw industrie hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Reinig grote oppervlakken snel en gemakkelijk met de Aquablast Drive. Het cabinevoertuig van Hammelmann is veelzijdig en effectief.

bouw industrie hammelmann aquablast line

Aquablast Line

De Aquablast Line is een apparaat voor draagsystemen en is geschikt voor het reinigen en decoreren van verticale of verticaal hellende oppervlakken. 

bouw industrie hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

Aquablast Plus zijn draagsystemen met sproeistaven die oppervlakken reinigen met water onder hoge druk en zuigt tegelijkertijd verwijderde stoffen af. 

bouw industrie hammelmann aquamat

Aquamat

De Aquamat tankreinigingsunits van Hammelmann verwijderen vuil en afzettingen van binnen- en buitenwanden van tanks en vaten. Verkrijgbaar in verschillende diameters. 

bouw industrie hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met de Aquamat guide sled kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen en effectief verwijderen van vuil en afzettingen. 

bouw industrie hammelmann aquarex

Aquarex

Aquarex zijn individueel geproduceerde tankreinigers voor het inwendig reinigen van tanks en vaten. De tankreinigers kunnen aangepast worden aan de omstandigheden ter plaatste. 

bouw industrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

bouw industrie hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool voor uw dagelijkse reinigingsuitdagingen. De spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass versies en een verscheidenheid aan accessoires.

bouw industrie hammelmann jetboy tool

Jetboy

De Jetboy tools van Hammelmann zijn ergonomische gereedschappen in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De hogedruk tools zijn instelbaar voor een breed scala aan reinigingsklussen. 

bouw industrie hammelmann jetmate tool

Jetmate

De Jetmate hogedruk tools zijn ergonomische, vrijhangende tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Veilig en minder lichamelijke belasting door terugslagvrije werking. 

bouw industrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

bouw industrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. Verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen. 

bouw industrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

bouw industrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann heeft een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. Gegarandeerd veiligheid op elk moment! 

bouw industrie hammelmann waterjet snijsystemen

Waterjet snijsystemen

Een zeer gerichte waterstraal is ideaal voor het schoon en veilig snijden van bijna alle materialen. Met de snijsystemen van Hammelmann werkt u veilig én energiezuinig.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.