• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de chemische- en petrochemische industrie

Chemische- en petrochemische industrie

chemische petrochemische industrie header

KOKS Hogedruk en Hammelmann zijn thuis in de chemische / petrochemische industrie. Voor iedere reinigingsprobleem bieden wij de juiste oplossing. Onze hogedruk apparatuur is geschikt voor de reiniging van tanks en vaten, reiniging van warmtewisselaars en proceskoeler, inwendige reiniging van leidingen, rioleringen en productieleidingen. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden voor ontsmetting en desinfectie, het reinigen van onder andere filters en snijden in explosiegevaarlijke omgevingen. Tevens bieden wij specifieke toepassingen in de procestechniek, zoals reacties- en ketelvoedingspompen voor het verpompen van allerlei soorten vloeistoffen.

chemische petrochemische industrie hammelmann aquamat

Aquamat

Aquamat tankreinigingsunits verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters. 

chemische petrochemische industrie hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met de guide sled kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen en effectief verwijderen van vuil en afzettingen. 

chemische petrochemische industrie hammelmann aquarex

Aquarex

Aquarex zijn individueel geproduceerde tankreinigers voor het inwendig reinigen van tanks en vaten. Ze kunnen speciaal aangepast worden aan de omstandigheden ter plaatste. 

chemische petrochemische industrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slang en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment hogedruk slangen en accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

chemische petrochemische industrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

Onze beproefde Masterjet rotorjet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools. Lichtgewicht, compact en effectief. 

chemische petrochemische industrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. Verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen. 

chemische petrochemische industrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopparen en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

chemische petrochemische industrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met de sproeierhouders vormen de roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

chemische petrochemische industrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann biedt persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. 

chemische petrochemische industrie hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

Draaislanghaspels zijn toevoerapparaten die worden gebruikt voor stijve lansen die vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten. 

chemische petrochemische industrie hammelmann waterjet snijsystemen

Waterjet snijsystemen

Een zeer gerichte waterstraal is ideaal voor het schoon en veilig snijden van bijna alle materialen. Met de snijsystemen van Hammelmann werkt u veilig en energiezuinig. 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.