• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de elektronische industrie

Elektronische industrie

elektronische industrie header

Hammelmann biedt praktische hogedrukoplossingen voor de elektronische industrie. Een paar specifieke toepassingen zijn het uitsnijden van elektronische componenten en de reiniging van siliconenpanelen.

elektronische industrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes. 

elektronische industrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

elektronische industrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met de sproeierhouders vormen de roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

elektronische industrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen garanderen veiligheid op elk moment.

elektronische industrie hammelmann waterjet snijsystemen

Waterjet snijsystemen

Een zeer gerichte waterstraal is ideaal voor het schoon en veilig snijden van bijna alle materialen. Met onze waterstraal snijsystemen werkt u veilig en zeer energiezuinig. 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.