• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de energie sector

Energie sector

energiesector industrie header

Hammelmann biedt individuele productoplossingen voor de energie sector. Een aantal specifieke toepassingen in de reinigingstechniek zijn: reiniging van dammen, koeltorens, hallen en werkplaatsen. Daarnaast kunt u met de hogedrukreinigers van Hammelmann riolen, pijpleidingen en uitlaatgasleidingen reinigen. De hogedruktoepassingen kunnen onder andere ook ingezet worden voor de reiniging van warmtewisselaars, condensatoren, koelers, ketelwanden en ontsmetting van reactoronderdelen, vaten en leidingen. De verwijdering van bedekking van betonnen en metalen oppervlakken is ook mogelijk. Een toepassing in de procestechniek zijn ketelvoedingspompen voor kleine energiecentrales en afvalverbrandingsinstallaties.

energie sector hammelmann aquablast

Aquablast

De Aquablast oppervlaktereinigers zijn mobiele systemen met sproeistaven die oppervlakken kunnen reinigen met water onder hogedruk. 

energie sector hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De met de hand bediende vloerreinigers Aquablast Basic en Basic E zijn verkrijgbaar als mechanische of elektrische versie. De hogedrukreinigers zijn ergonomisch en kunnen hoogwaardig verschillende oppervlakken reinigen. 

energie sector hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Met de Aquablast cleaning line van Hammelmann kunt een breed scala aan oppervlakken snel reinigen. Met het semi-automatische reinigingssysteem hoeft u zich minder in te spannen en bespaart u meer tijd en geld!

energie sector hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Reinig grote oppervlakken snel en gemakkelijk met de Aquablast Drive. Het cabinevoertuig van Hammelmann is veelzijdig en effectief.

energie sector hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

Aquablast Plus zijn draagsystemen met sproeistaven die oppervlakken reinigen met water onder hoge druk en zuigt tegelijkertijd verwijderde stoffen af. 

energie sector hammelmann aquamat

Aquamat

De Aquamat tankreinigingsunits van Hammelmann verwijderen vuil en afzettingen van binnen- en buitenwanden van tanks en vaten. Verkrijgbaar in verschillende diameters.

energie sector hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met de Aquamat guide sled kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen en effectief verwijderen van vuil en afzettingen. 

energie sector hammelmann aquarex

Aquarex

quarex zijn individueel geproduceerde tankreinigers voor het inwendig reinigen van tanks en vaten. De tankreinigers kunnen aangepast worden aan de omstandigheden ter plaatste. 

energie sector hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen. 

energie sector hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

energie sector hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De bewezen Masterjet rotorstralen en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools. 

energie sector hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus. 

energie sector hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

energie sector hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

energie sector hammelmann pipemaster

Pipemaster

De Pipemaster van Hammelmann is een rotatieapparaat voor hogedrukslangen. Dit apparaat wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en afzettingen in leidingen te verwijderen. 

energie sector hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk. 

energie sector hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek en druk spuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie. 

energie sector hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

De draaislanghaspels van Hammelmann zijn toevoerapparaten die worden gebruikt waar stijve lansen vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten. 

energie sector hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor pijpreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties. 

energie sector hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.