• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de ijzer- en staalindustrie

IJzer- en staalindustrie

ijzer en staalindustrie header

Hammelmann biedt productoplossingen voor zowel procestechniek als reinigingstechnologie in de ijzer- en staalindustrie. Enkele toepassingen in de procestechniek zijn: ontkalking met water onder hogedruk, primaire en secundaire ontkalking van staalplaten en profielen en hogedrukpompen voor accumulatorsystemen. Specifieke voorbeelden in de reinigingstechnologie zijn: reiniging van riolen, zeven, filters, profielen, anodes, ovens, condensatoren, warmtewisselaars en meer.

ijzer en staalindustrie hammelmann aquamat

Aquamat

Aquamat tankreinigingsunits verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten. Verkrijgbaar in verschillende diameters.

ijzer en staalindustrie hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met de guide sled kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden ingezet voor het reinigen van leidingen en effectief verwijderen van vuil en afzettingen. 

ijzer en staalindustrie hammelmann aquarex

Aquarex

Aquarex tankreinigingsapparaten kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten. De tankreinigers kunnen aangepast worden aan de omstandigheden ter plaatse.

ijzer en staalindustrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes. 

ijzer en staalindustrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten zorgen voor een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

ijzer en staalindustrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.