• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de industriële reiniging

Industriële reiniging

industriele reiniging industrie header

Hammelmann is thuis in hogedruk toepassingen voor de industriële reiniging. De hogedrukreinigers van Hammelmann kunnen onder andere worden ingezet voor het verwijderen van roest, verf en coating. Daarnaast kunt u gemakkelijk warmtewisselaars, condensors, koelers, vaten, tanks en meer reinigen. Ook voor het reinigen van leidingen, afvoeren en riolering bieden wij de juiste productoplossingen.

industriele reiniging hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers van Hammelmann zijn handmatige apparaten met sproeibalken. De oppervlaktereinigers kunnen ingezet worden voor het reinigen en decoaten van oppervlakken met water onder hoge druk. 

industriele reiniging hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De handmatige vloerreinigers van Hammelmann zijn verkrijgbaar in mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en hoogwaardige reiniging van verschillende oppervlakken. 

industriele reiniging hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Reinig een breed scala aan oppervlakken snel en gemakkelijk met het semi-automatische reinigingssysteem van Hammelmann. Bespaar meer tijd en geld!

industriele reiniging hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief. 

industriele reiniging hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

industriele reiniging hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen.

industriele reiniging hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en lengtes.

industriele reiniging hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool van Hammelmann voor uw dagelijkse reinigingsklussen. De hogedruk spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass-versies en een verscheidenheid aan accessoires. 

industriele reiniging hammelmann jetboy tool

Jetboy

Jetboys zijn ergonomische watertools in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De Jetboys zijn verstelbaar, zodat deze aangepast kan worden naar iedere reinigingsklus. 

industriele reiniging hammelmann jetmate tool

Jetmate

Jetmates zijn ergonomische en vrijhangende water tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Dankzij de terugslagvrije bediening heeft u minder fysieke belasting en werkt u veilig. 

industriele reiniging hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De bewezen Masterjet rotorstralen en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools.

industriele reiniging hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

industriele reiniging hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met sproeierhouders vormen roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

industriele reiniging hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus.

industriele reiniging hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

industriele reiniging hammelmann pipemaster

Pipemaster

Rotatieapparaat voor hogedrukslangen Pipemaster van Hammelmann wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en aanslag in leidingen te verwijderen. 

industriele reiniging hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk. 

industriele reiniging hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek- en drukspuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie.

industriele reiniging hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

De draaislanghaspels van Hammelmann zijn toevoerapparaten die worden gebruikt waar stijve lansen vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten.

industriele reiniging hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor pijpreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties.

industriele reiniging hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.