• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de lucht- en ruimtevaart industrie

Lucht- en ruimtevaart

industrie lucht en ruimtevaart header

Hammelmann en KOKS Hogedruk zijn thuis in de lucht- en ruimtevaart industrie. Met onze productoplossingen kunt u verf- en isolatielagen verwijderen van onder andere vliegtuigen, raketten, ruimtevoertuigen en satellieten. Onze producten kunnen tevens ingezet worden voor verwijdering van hitteschildtegels en renovatie van turbinebladen. Tot slot bieden wij producten aan voor de reiniging en renovatie van startbanen en opslagruimten op luchthavens.

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers zijn draagsystemen met sproeistaven die oppervlakken met hogedruk kunnen reinigen en markeringen op oppervlakken kunnen ontlakken en verwijderen. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De draagbare oppervlaktereinigers zijn verkrijgbaar als mechanische of elektrische versie. De oppervlaktereinigers kunnen ergonomisch en krachtig verschillende oppervlakken reinigen. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u snel en gemakkelijk grote oppervlakken reinigen. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

Aquablast Plus zijn draagsystemen met sproeistaven die oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en zuigen tegelijkertijd verwijderde stoffen af. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment hogedruk slangen en diverse accessoires voor nominale diameters, bedrijfsdrukken en slanglengtes.

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Masterjet rotorstraal en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools. Zowel lichtgewicht als compact en effectief. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

De mechanisch aangedreven rotorstralen van Hammelmann zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met de sproeierhouders vormen de roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

lucht en ruimtevaart industrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid staat op nummer 1. Persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hoge- en ultra-hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.