• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de mijnbouw

Mijnbouw

mijnbouw industrie header

Hammelmann biedt hogedrukoplossingen voor de mijnbouw. Hogedruktoepassingen kunnen belangrijk voor de stofbeheersing in de mijnbouw en hydraulische pijlerondersteuning. Daarnaast biedt Hammelmann apparatuur voor de reiniging van machines, versnellingsbakken, putpijpen, lieren, plaatfilters, ovens, zuigrollen en transportmiddelen- en installaties. Met water onder hogedruk kunnen filtersunits, filterpersen en filterzeven gereinigd worden.

mijnbouw hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Reinig een breed scala aan oppervlakken snel en gemakkelijk met het semi-automatische reinigingssysteem van Hammelmann. Bespaar meer tijd en geld!

mijnbouw hammelmann aquamat

Aquamat

Tankreinigingsunits Aquamat verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters.

mijnbouw hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met guide sleds kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om vuil en afzettingen effectief te verwijderen.

mijnbouw hammelmann aquarex

Aquarex

De Aquarex tankreinigers kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten, speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse.

mijnbouw hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en lengtes.

mijnbouw hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten zorgen voor een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

mijnbouw hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.