• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de offshore industrie

Offshore industrie

offshore industrie header

De hogedrukproducten van Hammelmann kunnen worden toepast in de offshore industrie. Enkele voorbeelden van hogedruktoepassingen in de reinigingstechniek zijn: het verwijderen van roest en verf van olieplatforms, verwijderen van maritieme plantengroei op lasnaden en schroefverbindingen, oppervlaktevoorbereiding volgens NACE / SSPC-normen ‘‘WJ1 / SC2’’, reiniging van warmtewisselaars en leidingen, oppervlaktereiniging en voorbereiding en snijden in explosiegevaarlijke omgevingen. Voorbeelden van specifieke toepassingen in de procestechniek zijn: injectie van methanol, glycol, productiewater, anticorrosie-middelen, ruwe olie, CO2, chemicaliën enzovoorts.

offshore industrie hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers van Hammelmann zijn handmatige apparaten met sproeibalken. De oppervlaktereinigers kunnen ingezet worden voor het reinigen en decoaten van oppervlakken met water onder hoge druk. 

offshore industrie hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De handmatige vloerreinigers van Hammelmann zijn verkrijgbaar in mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en hoogwaardige reiniging van verschillende oppervlakken. 

offshore industrie hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief. 

offshore industrie hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

offshore industrie hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen.

offshore industrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en lengtes.

offshore industrie hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool van Hammelmann voor uw dagelijkse reinigingsklussen. De hogedruk spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass-versies en een verscheidenheid aan accessoires. 

offshore industrie hammelmann jetboy tool

Jetboy

Jetboys zijn ergonomische watertools in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De Jetboys zijn verstelbaar, zodat deze aangepast kan worden naar iedere reinigingsklus.

offshore industrie hammelmann jetmate tool

Jetmate

Jetmates zijn ergonomische en vrijhangende water tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Dankzij de terugslagvrije bediening heeft u minder fysieke belasting en werkt u veilig.

offshore industrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De bewezen Masterjet rotorstralen en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met vele watertools.

offshore industrie hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus.

offshore industrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

offshore industrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

offshore industrie hammelmann pipemaster

Pipemaster

Rotatieapparaat voor hogedrukslangen Pipemaster van Hammelmann wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en aanslag in leidingen te verwijderen.

offshore industrie hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met sproeierhouders vormen roterende aandrijvingen proces geïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven.

offshore industrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

offshore industrie hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek- en drukspuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie.

offshore industrie hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie.

offshore industrie hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor pijpreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties.

offshore industrie hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

offshore industrie hammelmann waterjet snijsystemen

Waterjet snijsystemen

Een zeer gerichte waterstraal is ideaal voor het schoon en veilig snijden van bijna alle materialen. Met onze waterstraal snijsystemen werkt u veilig en zeer energiezuinig.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.