• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de scheepvaartindustrie

Scheepvaartindustrie

scheepvaartindustrie header

Hammelmann produceert scheepsreinigingssystemen voor de scheepvaartindustrie. De scheepreinigingssystemen van Hammelmann werken met de nieuwste en meest innovatieve hogedrukwaterstraaltechniek die efficiënt beschermd tegen corrosie. De geavanceerde reinigingssystemen zijn zuinig, milieuvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en garanderen veilig werken.

scheepvaartindustrie hammelmann aquablast line

Aquablast Line

De Aquablast Line is een apparaat voor draagsystemen en is geschikt voor het reinigen en decoreren van verticale of verticaal hellende oppervlakken.

scheepvaartindustrie hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool van Hammelmann voor uw dagelijkse reinigingsklussen. De hogedruk spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass-versies en een verscheidenheid aan accessoires.

scheepvaartindustrie hammelmann jetboy tool

Jetboy

Jetboys zijn ergonomische watertools in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De Jetboys zijn verstelbaar, zodat deze aangepast kan worden naar iedere reinigingsklus.

scheepvaartindustrie hammelmann jetmate tool

Jetmate

Jetmates zijn ergonomische en vrijhangende water tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Dankzij de terugslagvrije bediening heeft u minder fysieke belasting en werkt u veilig.

scheepvaartindustrie hammelmann dockboy oppervlaktereiniger

Dockboy

De Dockboy is een op afstand bedienbare reinigingsmachine voor de scheepvaart.  De reinigingsmachine heeft een machinehoogte van slechts 1,26 m. De Dockboy is geschikt voor werkzaamheden aan de scheepsromp en soortgelijke oppervlakken.

scheepvaartindustrie hammelmann dockmate oppervlaktereiniger

Dockmate

De Dockmate is een op afstand bedienbare reinigingsmachine met werkhoogtes tot 32 m. De reinigingsmachine is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp en de hogedrukunit staat los van de Dockmate.  

scheepvaartindustrie hammelmann dockmaster oppervlaktereiniger

Dockmaster

De Dockmaster is een op afstand bestuurbare reinigingsmachine met geïntegreerde hogedrukunit. De reinigingsmachine heeft een werkhoogte van 32 meter en is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp. 

scheepvaartindustrie hammelmann spiderjet oppervlaktereiniger

Spiderjet

De Spiderjets zijn op afstand bedienbare reinigingsmachines met directe aanzuiging, dat met een magneet of vacuüm op het te reinigen oppervlak blijft zitten. Geschikt voor elke reinigingsuitdaging!

scheepvaartindustrie hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

scheepvaartindustrie hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

scheepvaartindustrie hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

scheepvaartindustrie hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

scheepvaartindustrie hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann heeft een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. Gegarandeerd veiligheid op elk moment!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.