• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor de bouw industrie

Transportsector

transportsector header

De hogedrukoplossingen van Hammelmann kunnen ingezet worden in de transportsector. Een voorbeeld in de procestechniek is pijpleidingpompen voor toevoer van ruwe olie, vloeibaar gas, chemicaliën enzovoorts. Daarnaast zijn enkele toepassingen in de reinigingstechniek het reinigen van wiel- en rupsvoertuigen, diepladers, graafmachines, bulldozers en kranen. Ruimen en bunkers op vrachtschepen kunnen gereinigd worden en transportkarren kunnen intern en extern gereinigd worden.

transportsector hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Met de Aquablast cleaning line van Hammelmann kunt een breed scala aan oppervlakken snel reinigen. Met het semi-automatische reinigingssysteem hoeft u zich minder in te spannen en bespaart u meer tijd en geld!

transportsector hammelmann aquamat

Aquamat

De Aquamat tankreinigingsunits van Hammelmann verwijderen vuil en afzettingen van binnen- en buitenwanden van tanks en vaten. Verkrijgbaar in verschillende diameters.

transportsector hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met de Aquamat guide sled kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen en effectief verwijderen van vuil en afzettingen.

transportsector hammelmann aquarex

Aquarex

Aquarex zijn individueel geproduceerde tankreinigers voor het inwendig reinigen van tanks en vaten. De tankreinigers kunnen aangepast worden aan de omstandigheden ter plaatste.

transportsector hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hogedruk slangen en accessoires: Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

transportsector hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool voor uw dagelijkse reinigingsuitdagingen. De spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass versies en een verscheidenheid aan accessoires.

transportsector hammelmann jetboy tool

Jetboy

De Jetboy tools van Hammelmann zijn ergonomische gereedschappen in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De hogedruk tools zijn instelbaar voor een breed scala aan reinigingsklussen.

transportsector hammelmann jetmate tool

Jetmate

De Jetmate hogedruk tools zijn ergonomische, vrijhangende tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Veilig en minder lichamelijke belasting door terugslagvrije werking.

transportsector hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

transportsector hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. Verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

transportsector hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

transportsector hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann heeft een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. Gegarandeerd veiligheid op elk moment!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com​ of bellen naar +31(0)72 540 6699.