• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Vind de juiste productoplossing voor uw industriële reinigingsklus

Toepassingen

header toepassingen hogedrukreiniging hammelmann koks hogedruk

KOKS Hogedruk biedt reinigingstechnieken voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor elke branche en reinigingsprobleem is een passende reinigingsoplossing. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw reinigingsklus!

 

Wij hebben al zo'n 50 jaar ervaring in hogedruktechniek en verschillende branches. Op deze pagina vindt u de verschillende toepassingsgebieden. Ervaar zelf wat KOKS Hogedruk u te bieden heeft op het gebied van reiniging. 

 

 

Toepassingsgebied hogedrukreiniging ontbramen

Ontbramen

Waterstraaltechniek is absoluut ideaal om bramen na het fabricageproces veilig en nauwkeurig te verwijderen. Een perfect op elkaar afgestemd systeem, bestaande uit een hogedrukpomp en watertoebehoren zorgt voor nauwkeurige, reproduceerbare resultaten. Dit maakt ontbramen een betrouwbare factor voor een betere productiekwaliteit.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging ontlakken

Ontlakken

Jarenlange ervaring op alle gebieden van hogedruktechnologie komen samen in het ontwerpen van geschikt gereedschap en het zorgen voor de juiste combinatie van waterdruk, hoeveelheid en werkhoek voor het garanderen van perfecte resultaten.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging boren

Boren

Met Hammelmann hogedruksystemen en waterstraaltechniek.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging ontroesten

Ontroesten

Ontroesten met water onder hoge druk beschermt het materiaal en bereidt het oppervlak optimaal voor op de volgende werkstappen.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging ontkalken

Ontkalken

Ontkalken van staal heeft een grote impact op de kwaliteit van het eindproduct. Het is daarom uiterst belangrijk om het proces betrouwbaar en reproduceerbaar te beheersen. Hammelmann beheerst deze uitdaging al vele jaren en levert met een schat aan knowhow een bijdrage aan de individuele configuratie van de systemen - van de start van het project tot de installatie en de soepele procesintegratie.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging verfverwijdering

Verfverwijdering

Het verwijderen van verf met hogedrukwater is vriendelijk voor het materiaal en bereidt de ondergrond optimaal voor op volgende werkstappen.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging pijpen en leidingen reinigen

Pijpen en leidingen reiniging

Hammelmann biedt een ruim assortiment aan beproefde reinigingssystemen voor pijpen en pijpenbundels van verschillende diameters en voor de zwaarste vervuiling.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging verwijderen

Verwijderen

Hammelmann hogedruksystemen en toepassingssystemen vormen een compleet pakket voor economisch werk.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging opruwen

Opruwen

Hammelmann heeft uitgebreide expertise op het gebied van opruwen met een waterstraal. In de loop van de tijd is er een breed scala aan verschillende toebehoren ontwikkeld voor een even groot aantal toepassingen. Op verzoek kunt u profiteren van een alles-in-één oplossing - van de pomp die de druk genereert tot het gereedschap dat deze druk gebruikt.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging rubber verwijderen

Rubber verwijderen

Het op een betrouwbare manier reinigen van verschillende soorten vervuilde oppervlakken door slijtage van rubber en andere vervuiling is een lastige taak. Met de Hammelmann waterstraaloplossingen deze taak voorzichtig, snel en grondig uitgevoerd worden.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging oppervlakken reiniging

Oppervlakken reinigen

Het reinigen van oppervlakken is zelden een van de meest populaire taken. Het is des te beter dat de krachtige Hammelmann oplossingen deze onaangename taak dankzij de hoge oppervlaktedekking verkorten en de beste resultaten behalen.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging tank en containerreiniging

Tank- en containerreiniging

Allerlei soorten en makten tanks en containers vereisen vaak individuele reinigingsoplossingen. In nauwe samenwerking met de klanten ontwikkelt Hammelmann oplossingen om ervoor te zorgen dat containers en tanks optimaal gereinigd worden en dat de kwaliteit van uw productieproces ongewijzigd blijft.

Toepassingsgebied hogedrukreiniging waterstraalsnijden

Waterstraalsnijden

Met Hammelmann hogedrukwater- en waterstraaltechnologie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.