• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor ontbramen

Ontbramen

ontbramen toepassing hammelmann header

Waterstraaltechniek is ideaal om bramen na het productieproces veilig en nauwkeurig te verwijderen. Een perfect op elkaar afgestemd systeem, bestaande uit een hogedrukpomp en toebehoren zorgt voor nauwkeurige, reproduceerbare resultaten. Dit maakt ontbramen een betrouwbare factor voor een betere productiekwaliteit. Toepassingen voor ontbramen zijn onder andere het ontbramen van tandwielen, motoronderdelen en het ontbramen van boringen in motoronderdelen

ontbramen toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, sproeierfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van sproeiersets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

ontbramen toepassing hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met sproeierhouders vormen roterende aandrijvingen procesgeïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

ontbramen toepassing hammelmann voetventiel schakelaarventiel

Voetventiel / voetschakelaar

Voetventielen en voetschakelaars voor het in- en uitschakelen van de druk zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, optioneel met veiligheidsnormen en explosieveilig. 

ontbramen toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen. Verschillende combinaties mogelijk.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.