• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor ontkalken

Ontkalken

ontkalken toepassing hammelmann header

Het ontkalken van staal heeft een grote impact op de kwaliteit van het eindproduct. Het is daarom zeer van belang om het proces betrouwbaar en reproduceerbaar te beheersen. Hammelmann heeft jarenlange ervaring in deze uitdaging en draagt zijn knowhow bij aan de individuele configuratie van de systemen. Vanaf de start van het project via de installatie tot een soepele procesintegratie. Met de productoplossingen van Hammelmann kunt u platen ontkalken en primair en secundair staalplaten en profielen ontkalken.

ontkalken toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, sproeierfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van sproeiersets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

ontkalken toepassing hammelmann aangedreven rotorstralen

Aangedreven rotorstralen

Samen met sproeierhouders vormen roterende aandrijvingen procesgeïntegreerde applicatiesystemen die hydraulisch, pneumatisch of elektrisch kunnen worden aangedreven. 

ontkalken toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen. Verschillende combinaties mogelijk.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.