• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Hogedrukoplossingen voor ontlakken

Ontlakken

ontlakken toepassing hammelmann header

De hogedrukpompen en applicatiesystemen van Hammelmann vormen de ideale basis voor het strippen van een grote verscheidenheid aan ondergronden. Jarenlange ervaring op alle gebieden van hogedruktechnologie komt samen bij het ontwerpen van geschikte gereedschappen en zorgt ervoor dat de juiste combinatie van werkdruk, hoeveelheid en werkhoek wordt gevonden om perfecte resultaten te garanderen. Met de hogedruktoepassingen van Hammelmann kunt u gemakkelijk muren ontlakken, tunnel- en binnenmuren strippen, betonnen muren strippen en oppervlakken en muren strippen.

ontlakken toepassing hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers van Hammelmann zijn handmatige apparaten met sproeibalken. De oppervlaktereinigers kunnen ingezet worden voor het reinigen en decoaten van oppervlakken met water onder hoge druk.

ontlakken toepassing hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De handmatige vloerreinigers van Hammelmann zijn verkrijgbaar in mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en hoogwaardige reiniging van verschillende oppervlakken.

ontlakken toepassing hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief.

ontlakken toepassing hammelmann aquablast line

Aquablast Line

De Aquablast Line is een apparaat voor draagsystemen en is geschikt voor het reinigen en decoreren van verticale of verticaal hellende oppervlakken.

ontlakken toepassing hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

ontlakken toepassing hammelmann aquamat

Aquamat

Tankreinigingsunits Aquamat verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters.

ontlakken toepassing hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met guide sleds kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om vuil en afzettingen effectief te verwijderen.

ontlakken toepassing hammelmann aquarex

Aquarex

De Aquarex tankreinigers kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten, speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse.

ontlakken toepassing hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen.

ontlakken toepassing hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed assortiment aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en lengtes.

ontlakken toepassing hammelmann jetboy tool

Jetboy

De Jetboy tools van Hammelmann zijn ergonomische gereedschappen in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De hogedruk tools zijn instelbaar voor een breed scala aan reinigingsklussen.

ontlakken toepassing hammelmann jetmate tool

Jetmate

De Jetmate hogedruk tools zijn ergonomische, vrijhangende tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Veilig en minder lichamelijke belasting door terugslagvrije werking.

ontlakken toepassing hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

ontlakken toepassing hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus.

ontlakken toepassing hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

ontlakken toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden.KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

ontlakken toepassing hammelmann pipemaster

Pipemaster

De Pipemaster van Hammelmann is een rotatieapparaat voor hogedrukslangen. Dit apparaat wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en afzettingen in leidingen te verwijderen.

ontlakken toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

ontlakken toepassing hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek en druk spuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie.

ontlakken toepassing hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

De draaislanghaspels van Hammelmann zijn toevoerapparaten die worden gebruikt waar stijve lansen vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten.

ontlakken toepassing hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor leidingreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties.

ontlakken toepassing hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.