• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Productoplossingen voor het reinigen van oppervlakken

Oppervlakken reinigen

oppervlakken reinigen toepassing hammelmann header

De vereiste reiniging van oppervlakken is zelden een aangename taak. Het is des te beter dat de krachtige Hammelmann hogedrukoplossingen deze onaangename taak dankzij de hoge oppervlaktedekking verkorten en de beste resultaten behalen. Met de hogedruktoepassingen kunt u wegen, landingsbanen, grote oppervlakken, metalen oppervlakken, industriële systemen, roosters, hoge muren en gebouwen en oppervlakken boven het hoofd reinigen.

oppervlakken reinigen toepassing hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers van Hammelmann zijn handmatige apparaten met sproeibalken. De oppervlaktereinigers kunnen ingezet worden voor het reinigen en decoaten van oppervlakken met water onder hoge druk.

oppervlakken reinigen toepassing hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De handmatige vloerreinigers van Hammelmann zijn verkrijgbaar in mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en hoogwaardige reiniging van verschillende oppervlakken.

oppervlakken reinigen hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Reinig een breed scala aan oppervlakken snel en gemakkelijk met het semi-automatische reinigingssysteem van Hammelmann. Bespaar meer tijd en geld!

oppervlakken reinigen toepassing hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief.

oppervlakken reinigen hammelmann aquablast line

Aquablast Line

De Aquablast Line is een apparaat voor draagsystemen en is geschikt voor het reinigen en decoreren van verticale of verticaal hellende oppervlakken.

oppervlakken reinigen toepassing hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

oppervlakken reinigen hammelmann dockboy oppervlaktereiniger

Dockboy

De Dockboy is een op afstand bedienbare reinigingsmachine voor de scheepvaart.  De reinigingsmachine heeft een machinehoogte van slechts 1,26 m. De Dockboy is geschikt voor werkzaamheden aan de scheepsromp en soortgelijke oppervlakken.

oppervlakken reinigen hammelmann dockmaster oppervlaktereiniger

Dockmaster

De Dockmaster is een op afstand bestuurbare reinigingsmachine met geïntegreerde hogedrukunit. De reinigingsmachine heeft een werkhoogte van 32 meter en is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp.

oppervlakken reinigen hammelmann dockmate oppervlaktereiniger

Dockmate

De Dockmate is een op afstand bedienbare reinigingsmachine met werkhoogtes tot 32 m. De reinigingsmachine is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp en de hogedrukunit staat los van de Dockmate.  

oppervlakken reinigen hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

oppervlakken reinigen hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool voor uw dagelijkse reinigingsuitdagingen. De spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass versies en een verscheidenheid aan accessoires.

oppervlakken reinigen hammelmann jetboy tool

Jetboy

De Jetboy tools van Hammelmann zijn ergonomische gereedschappen in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De hogedruk tools zijn instelbaar voor een breed scala aan reinigingsklussen.

oppervlakken reinigen hammelmann jetmate tool

Jetmate

De Jetmate hogedruk tools zijn ergonomische, vrijhangende tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Veilig en minder lichamelijke belasting door terugslagvrije werking.

oppervlakken reinigen hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

oppervlakken reinigen hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. Verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

oppervlakken reinigen hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden.KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

oppervlakken reinigen hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Hammelmann heeft een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen met verschillende combinatiemogelijkheden. Gegarandeerd veiligheid op elk moment!

oppervlakken reinigen hammelmann spiderjet oppervlaktereiniger

Spiderjet

De Spiderjets zijn op afstand bedienbare reinigingsmachines met directe aanzuiging, dat met een magneet of vacuüm op het te reinigen oppervlak blijft zitten. Geschikt voor elke reinigingsuitdaging!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.