• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Productoplossingen voor pijp- en leidingreiniging

Pijp- en leidingreiniging

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann header

Hammelmann biedt een ruim assortiment aan reinigingssystemen voor pijpen en pijpbundels van verschillende diameters en voor de zwaarste vervuiling. Met de reinigingssystemen van Hammelmann kunnen warmtewisselaarbuizen, pijpleidingen, riolen en boringen in motoronderdelen gereinigd worden.

pijp leidingreiniging hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Reinig een breed scala aan oppervlakken snel en gemakkelijk met het semi-automatische reinigingssysteem van Hammelmann. Bespaar meer tijd en geld!

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann aquamat

Aquamat

Tankreinigingsunits Aquamat verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met guide sleds kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om vuil en afzettingen effectief te verwijderen.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann aquarex

Aquarex

De Aquarex tankreinigers kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten, speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann warmtewisselaarreiniger

Warmtewisselaarreiniger

Met de warmtewisselaarreiniger kunt u veilig en effectief warmtewisselaars reinigen. Het apparaat wordt gebruikt met draagbare flexibele en stijve hogedruklansen.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann pipemaster

Pipemaster

De Pipemaster van Hammelmann is een rotatieapparaat voor hogedrukslangen. Dit apparaat wordt handmatig bediend en kan worden gebruikt om vuil en afzettingen in leidingen te verwijderen.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann masterjet flensreiniger

Masterjet flensreiniger

Veiligheid en kwaliteit tijdens het reinigen van flenzen wordt een eenvoudige en snelle taak met de flensreiniger van Hammelmann. De reiniger kan gemakkelijk worden aangepast aan elke reinigingsklus.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann trek en druk spuitkoppen

Trek en druk spuitkoppen

Speciaal ontwikkelde trek- en drukspuitkoppen zijn ideaal voor het reinigen van volledig verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Maximale reinigings- en snij-efficiëntie.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann draaislanghaspels

Draaislanghaspels

De draaislanghaspels van Hammelmann zijn toevoerapparaten die worden gebruikt waar stijve lansen vanwege beperkte ruimte niet kunnen worden gebruikt. De flexibele slang zorgt voor optimale reinigingsresultaten.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann rotorstralen pijpreiniging

Rotorstralen voor pijpreiniging

Speciaal ontwikkelde, slijtvaste rotorstralen zijn ideaal voor het reinigen van half verstopte buizen en leidingen met verschillende diameters. Verkrijgbaar is verschillende modellen en variaties.

pijp leidingreiniging toepassing hammelmann turbojet rotorstralen

Turbojet turbo spuitkoppen

Dankzij hun snel roterende sproeierbody zijn Turbojet turbo spuitkoppen geschikt voor het reinigen van (half) verstopte pijpen en leidingen, voor een breed scala aan diameters.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.