• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Productoplossingen voor reinigen van tanks en containers

Tank- en containerreiniging

tank containerreiniging toepassing hammelmann header

Allerlei soorten tanks en containers vereisen vaak individuele reinigingsoplossingen. In nauwe samenwerking met klanten ontwikkelt Hammelmann oplossingen om ervoor te zorgen dat containers en tanks optimaal gereinigd worden en dat de kwaliteit van uw productieproces ongewijzigd blijft. Met de reinigingsoplossingen van Hammelmann kunt zowel intern als extern tanks en containers reinigen.

tank containerreiniging toepassing hammelmann aquablast cleaning line

Aquablast cleaning line

Reinig een breed scala aan oppervlakken snel en gemakkelijk met het semi-automatische reinigingssysteem van Hammelmann. Bespaar meer tijd en geld!

tank containerreiniging toepassing hammelmann aquamat

Aquamat

Tankreinigingsunits Aquamat verwijderen vuil en afzettingen van de binnen- en buitenwanden van tanks en vaten met verschillende diameters.

tank containerreiniging toepassing hammelmann aquamat guide sled

Aquamat guide sled

In combinatie met guide sleds kunnen Aquamat tankreinigingsunits ook worden gebruikt voor het reinigen van leidingen. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om vuil en afzettingen effectief te verwijderen.

tank containerreiniging toepassing hammelmann aquarex

Aquarex

De Aquarex tankreinigers kunnen ingezet worden voor het inwendig reinigen van tanks en vaten, speciaal aangepast aan de omstandigheden ter plaatse.

tank containerreiniging toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

tank containerreiniging toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.