• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Productoplossingen voor verfverwijdering

Verfverwijdering

verfverwijdering toepassing hammelmann header

Het verwijderen van verf met water onder hogedruk is vriendelijk voor het materiaal en bereidt het oppervlak optimaal voor op de volgende bewerkingsstappen. De hogedruktoepassingen van Hammelmann kunnen ingezet worden voor verfverwijdering van roosters, metalen oppervlakken en scheepsconstructies.

verfverwijdering toepassing hammelmann aquablast

Aquablast

Aquablast oppervlaktereinigers van Hammelmann zijn handmatige apparaten met sproeibalken. De oppervlaktereinigers kunnen ingezet worden voor het reinigen en decoaten van oppervlakken met water onder hoge druk.

verfverwijdering toepassing hammelmann aquablast basic

Aquablast Basic / Basic E

De handmatige vloerreinigers van Hammelmann zijn verkrijgbaar in mechanische of elektrische versie. De reinigers overtuigen door de ergonomische en hoogwaardige reiniging van verschillende oppervlakken.

verfverwijdering toepassing hammelmann aquablast drive

Aquablast Drive

Met de Aquablast Drive kunt u gemakkelijk en snel grote oppervlakken reinigen. Dat is wat de Aquablast Drive oppervlaktereiniger onderscheidt. Het cabinevoertuig is veelzijdig en effectief.

verfverwijdering toepassing hammelmann aquablast line

Aquablast Line

De Aquablast Line is een apparaat voor draagsystemen en is geschikt voor het reinigen en decoreren van verticale of verticaal hellende oppervlakken.

verfverwijdering toepassing hammelmann aquablast plus

Aquablast Plus

De Aquablast Plus draagsystemen met sproeistaven kunnen oppervlakken reinigen met water onder hogedruk en kunnen tegelijkertijd verwijderde stoffen afzuigen.

verfverwijdering hammelmann dockboy oppervlaktereiniger

Dockboy

De Dockboy is een op afstand bedienbare reinigingsmachine voor de scheepvaart.  De reinigingsmachine heeft een machinehoogte van slechts 1,26 m. De Dockboy is geschikt voor werkzaamheden aan de scheepsromp en soortgelijke oppervlakken.

verfverwijdering hammelmann dockmaster oppervlaktereiniger

Dockmaster

De Dockmaster is een op afstand bestuurbare reinigingsmachine met geïntegreerde hogedrukunit. De reinigingsmachine heeft een werkhoogte van 32 meter en is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp.

verfverwijdering hammelmann dockmate oppervlaktereiniger

Dockmate

De Dockmate is een op afstand bedienbare reinigingsmachine met werkhoogtes tot 32 m. De reinigingsmachine is ontworpen voor werkzaamheden aan de romp en de hogedrukunit staat los van de Dockmate.  

verfverwijdering toepassing hammelmann hogedruk slangen accessoires

Hogedruk slangen en accessoires

Hammelmann biedt een breed scala aan hogedruk slangen en diverse accessoires voor alle nominale diameters, werkdrukken en slanglengtes.

verfverwijdering toepassing hammelmann hogedruk spuitpistolen

Hogedruk spuitpistolen

Configureer uw hogedruk spuitpistool van Hammelmann voor uw dagelijkse reinigingsklussen. De hogedruk spuitpistolen zijn verkrijgbaar in mechanische, elektrische en bypass-versies en een verscheidenheid aan accessoires.

verfverwijdering toepassing hammelmann jetboy tool

Jetboy

De Jetboy tools van Hammelmann zijn ergonomische gereedschappen in verschillende varianten voor moeiteloos waterstralen. De hogedruk tools zijn instelbaar voor een breed scala aan reinigingsklussen.

verfverwijdering toepassing hammelmann jetmate tool

Jetmate

De Jetmate hogedruk tools zijn ergonomische, vrijhangende tools die in alle richtingen kunnen reinigen. Veilig en minder lichamelijke belasting door terugslagvrije werking.

verfverwijdering toepassing hammelmann handmatig aangedreven rotorstralen

Handmatig aangedreven rotorstralen

De beproefde Hammelmann Masterjet rotor jet en andere handmatige versies zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met veel water tools.

verfverwijdering toepassing hammelmann mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen

Mechanisch aangedreven rotorstralen zijn ontworpen voor hoge pompcapaciteiten en zijn geïnstalleerd in speciale reinigingsapparatuur. De rotorstralen zijn verkrijgbaar in verschillende prestatieklassen.

verfverwijdering toepassing hammelmann spuitkop inzetstukken nozzle inserts

Spuitkop inzetstukken

Verschillende materialen, spuitkopfactoren en werkdruklimieten bieden een perfecte selectie van spuitkopsets en openen alle mogelijke toepassingsgebieden. KOKS hogedruk biedt een ruim assortiment aan spuitkop inzetstukken, ook wel nozzle inserts genoemd. 

verfverwijdering toepassing hammelmann persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Met de persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor hogedruktoepassingen wordt veiligheid op elk moment gegarandeerd. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

verfverwijdering hammelmann spiderjet oppervlaktereiniger

Spiderjet

De Spiderjets zijn op afstand bedienbare reinigingsmachines met directe aanzuiging, dat met een magneet of vacuüm op het te reinigen oppervlak blijft zitten. Geschikt voor elke reinigingsuitdaging!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over de toepassingen of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de geschikte oplossing voor uw reinigingsprobleem? Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze hogedrukspecialisten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! U mag natuurlijk ook direct mailen naar hogedruk@koks.com of bellen naar +31(0)72 540 6699.