• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

ENZ: Europees marktleider op het gebied van industriële spuitkoppen

KOKS biedt een ruim assortiment aan ENZ spuitkoppen voor de industrie

over enz technik koks hogedruk header

KOKS Hogedruk biedt een ruim assortiment aan ENZ spuitkoppen voor de industriële reiniging.

 

Wij bieden een ruim assortiment aan industriële spuitkoppen van ENZ voor iedere industriële reinigingsklus. Ontstoppen of reinigen, grote of kleine leiding, veel water of weinig water: voor elke toepassing hebben wij een spuitkop.

 

Op zoek naar een Bulldog industriële spuitkop, roterende industriële spuitkop of een industriële kruisstraal spuitkop? Neem contact op met KOKS Hogedruk en ontvang het juiste advies en informatie!

 

 

ENZ Technik leverancier van industriële spuitkoppen

ENZ Technik brengt sinds 1985 innovaties op de markt voor waterstralen. Innovatieve oplossingen voor oppervlakte-, buis-, riool- en buisreiniging. KOKS Hogedruk beschikt over een ruim assortiment ENZ spuitkoppen. 

 

In overleg met klanten van gemeenten en industriële bedrijven stelt ENZ de hoogste kwaliteitsnormen. Deze uitgebreide communicatie heeft hen tot internationale marktleider gemaakt met vertegenwoordigingen op alle continenten. ENZ biedt voor elke toepassing een passende oplossing. De high-tech producten van ENZ worden 100% in Zwitserland ontwikkelt en zijn onovertroffen als het gaat om de kwaliteit en effectiviteit van vakmanschap.

 

ENZ beschikt over ruime ervaring en hebben voor elk specifiek probleem de beste individuele oplossing. met de high-tech producten van ENZ kunt u zelfs de sterkste wortels, puin, betoninstroom en injecties aan. 

over enz technik spuitkoppen koks hogedruk
over enz technik koks hogedruk bulldog 37 spuitkop

Industriële spuitkoppen van ENZ

ENZ spuitkoppen zijn geschikt voor de industriële reiniging. KOKS Hogedruk levert industriële spuitkoppen van ENZ voor elke reinigingsklus.
 
Mocht u vragen hebben over de ENZ spuitkoppen, neem dan contact op met KOKS Hogedruk voor een gedegen advies. KOKS Hogedruk levert onder andere de volgende ENZ spuitkoppen:
 

Neem direct contact met ons op over de industriële spuitkoppen van ENZ

Wilt u meer informatie over specifieke gegevens over de industriële spuitkoppen van ENZ, waar u deze kunt inzetten of wilt u gedegen advies?

Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.