• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

De officiële importeur en dealer van Hammelmann producten in Nederland

KOKS Hogedruk

over koks hogedruk hogedrukunit hogedrukspuitpistool 1

KOKS Hogedruk is onderdeel van topspeler KOKS Group. Familiebedrijf KOKS Group is een Alkmaarse producent en leverancier van reinigingsmaterieel. Aanvankelijk richtte KOKS Group zich op hogedrukpompen en vervolgens op vacuümwagens voor verschillende industriën en overheid. Hierdoor heeft KOKS al zo'n 70 jaar ervaring in de hogedruk branche. Dit maakt KOKS Hogedruk een geschikte importeur en dealer van de Hammelmann producten in Nederland. 

 

Anno 2020 is KOKS Group een bedrijvengroep met zo'n 300 werknemers. De hoofdvestiging zit nog altijd in Alkmaar. Daarnaast is er een vestiging en fabriek in Barneveld, gericht op de tak rioolreiniging, een productiefabriek en vestiging (ruwbouw) in Tsjechië en zijn er vestigingen in Saoedi-Arabië en in Amerika.

Importeur en dealer

Vanaf 1 januari 2021 is KOKS Hogedruk de officiële importeur en dealer van Hammelmann producten in Nederland. U kunt bij ons terecht voor de beste hogedrukpompen en procespompen van Hammelmann, advies en service over het uitgebreide assortiment. Wij hebben de beste reinigingssysteem voor elk (hogedruk) reinigingsprobleem. 

Bent u benieuwd naar ons hogedruk assortiment? Bekijk dan ons actuele aanbod! 

over koks hogedruk dealer importeur hammelmann hogedrukmaterieel
over koks hogedruk onderhoud en service hogedrukmachines hogedrukpompen

Onderhoud en service

Het onderhoud van uw hogedrukpomp en ander hogedruk materieel is belangrijk. Een Hammelmann hogedrukpomp of KOKS hogedrukunit is een hoogwaardige, betrouwbare installatie die ontworpen is om te presteren en vooral te blijven presteren. Het onderhoud van uw materieel verdient daarom alle aandacht. Ook voor merkonafhankelijk pomponderhoud en storingen bent u bij KOKS Hogedruk aan het juiste adres.

Kwaliteitsstandaards

Belangrijk in de leveranties en dienstverlening zijn de hoge kwaliteitsstandaards die KOKS Group overal ter wereld hanteert. Ontwerp, productie en assemblage van de (mobiele) reinigingsmachines gebeurt volgens een strak stramien. Dat geldt voor de productielijnen, maar ook voor de aftersales en het onderhoud van het kostbare materieel. Reiniging van tanks en leidingen, evenals stoffentransport, vormen cruciale schakels in de industrie, van de Hollandse Botlek tot en met de woestijnen van Saoedi-Arabië.

over koks hogedruk kwaliteitsstandaards
over koks hogedruk veilig werk stichting industriele reiniging

Veiligheid op nummer 1

‘’Kwaliteit en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’’, zo stelt Rick Koks, CEO van KOKS Group. ‘’Daarom zijn goede richtlijnen en het vasthouden daaraan essentieel.’’ KOKS Group is daarom als actieve partner aangesloten bij de Stiching Industriële Reiniging (SIR). De SIR stimuleert veilig werken in de industriële-reinigingsbranche op de gebieden methoden, middelen en mensen. Veilige technieken, betrouwbaar materieel en hoogwaardige opleiding van personeel behoren tot de belangrijkste aandachtsgebieden. U kunt daarom bij KOKS Hogedruk een SIR veiligheidskeuring laten uitvoeren aan uw hogedrukpomp of hogedrukmaterieel!

KOKS Academy

KOKS Academy is wereldwijd de grootste opleider binnen de industriële reinigingsbranche en is gericht op supervisors en operators. KOKS Hogedruk kent en begrijpt de branche en ziet hoe belangrijk getraind personeel is voor de veiligheid, productiviteit en de groei van organisaties. Daarom biedt KOKS Hogedruk trainingen en cursussen van KOKS Academy om een carrière in de industriële reinigingsbranche te beginnen en/of te versterken.

over koks hogedruk training cursussen scholing koks academy
advies van onze hogedrukspecialisten over ons koks hogedruk

Advies

Er zijn veel verschillende soorten hogedrukpompen en hogedrukmaterieel. Door deze diversiteit is het verstandig om goed advies te krijgen over de best mogelijk oplossing voor uw reinigingsvraag. Wilt u graag advies ontvangen van één van onze hogedrukspecialisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!