• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

KOKS bedrijven, fabrieken en participaties

Wat doet KOKS nog meer?

wat doet koks nog meer header

KOKS Hogedruk is onderdeel van de KOKS Group. KOKS Group is in 1989 opgericht door Gerard Koks sr. Sinds enkele jaren heeft de tweede generatie de dagelijkse leiding van dit familiebedrijf in handen. Rick Koks stelt alles in het werk om, samen met de ca. 300 medewerkers, de klanten te voorzien van het beste materieel, het beste advies én de beste service!

 

KOKS Group is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met meerdere gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi Arabië en de Verenigde Staten, en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

wat doet koks nog meer service fleetservice after sales

KOKS After Sales

KOKS After Sales is het ‘servicebedrijf’ van de KOKS Group. KOKS beschikt over moderne, goed geoutilleerde servicewerkplaatsen. De bijbehorende magazijnen hebben alle gangbare onderdelen op voorraad en leveren binnen 24 uur. Onze buitendienstmonteurs gaan met een compleet uitgeruste serviceauto naar de klant toe voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties. Met de SIR-erkenning hebben we alles in huis voor het uitvoeren van SIR-keuringen en fleetservicecontracten om de klanten volledig te ‘ontzorgen’.

KOKS Webshop

KOKSparts.com is dé onderdelenwebshop voor industrieel reinigingsmaterieel. U kunt hier heel eenvoudig online uw slijtdelen en accessoires bestellen voor o.a. druk-/vacuümwagens, drogestoffenwagens en warmwaterunits. Ook vindt u hier maandelijks de scherpste aanbiedingen en kunt u profiteren van fikse kortingen.

wat doet koks nog meer koksparts webshop onderdelen
wat doet koks nog meer koks spray works spuiterij alkmaar

KOKS Spray Works

KOKS Spray Works vormt sinds maart 2017 een nieuw onderdeel binnen KOKS Group. De eigen, duurzame spuiterij is in het hart van ons assemblageproces geplaatst, dus tussen de ruwbouw en de uiteindelijke afbouw in. Aangezien het spuitwerk op meerdere momenten in het productieproces een belangrijke rol speelt, is het in alle opzichten gunstig dat dit niet meer extern hoeft te gebeuren.

KOKS Academy

KOKS Academy is wereldwijd de grootste opleider binnen de industriële reinigingsbranche en is gericht op supervisors en operators. KOKS gelooft in de kracht van het opleiden en trainen van mensen op het gebied van veiligheid en het efficiënt gebruik van industrieel reinigingsmaterieel.  KOKS kent en begrijpt de branche en ziet hoe belangrijk getraind personeel is voor de veiligheid, productiviteit en de groei van organisaties. KOKS Academy is dan ook dé plek om een carrière in de industriële reinigingsbranche te beginnen en/of te versterken.

wat doet koks nog meer scholing koks academy
wat doet koks nog meer verhuurbedrijf aq rent

AQ-Rent

AQ-Rent is hét antwoord op de vraag naar AdeQuaat huurmaterieel voor allerhande reinigingswerkzaamheden… niet alleen in Nederland, maar in heel Europa wordt het geavanceerde materieel van AQ-Rent ingezet tijdens dagelijks reinigingswerk, shutdowns of langere contracten. Vanwege nauwe samenwerking met de fabrikant, profiteert de klant van innovatief en hoogwaardig materieel, gecertificeerd volgens de nieuwste veiligheidsnormen. De verhuurvloot bestaat uit meer dan 50 machines. AQ-Rent biedt de mogelijkheid om het materieel op dag-, week-, maand- en/of jaarbasis te huren. In 2018 is AQ-Rent ook gestart met een vestiging in het Verenigd Koninkrijk. AQ-Rent UK Ltd. investeert in de lokale ondersteuning en wagens, die volledig zijn uitgerust als right hand drive.

KOKS Robotics

KOKS Robotics, voorheen bekend als ADROC Tech s.r.o., is marktleider en fabrikant van de innovatieve no-man-entry tankonderhoudssystemen voor ATEX zone 0. KOKS Robotics biedt robots voor veiliger en sneller onderhoud en reiniging van bovengrondse opslagtanks voor gevaarlijke stoffen. Deze innovatieve en ultramoderne industriële tankonderhoudssystemen zijn speciaal ontworpen, om het personeel uit veiligheidsoverwegingen buiten de tank te houden.

 

.

wat doet koks nog meer esot systeem koks robotics
wat doet koks nog meer railvoertuigen koks civiel

KOKS Civiel

KOKS Civiel, onderdeel van KOKS Group, levert onder meer rangeervoertuigen voor onderhoudsbedrijven en verladers, en rail-wegvoertuigen voor vervoersbedrijven, spoorbouw- en spooronderhoudsbedrijven. KOKS heeft voor Nederland en België de vertegenwoordigingen van ZAGRO, ZWEIWEG en Gmeinder Lokomotiven. Ook voor railconditionering biedt KOKS een compleet programma van installaties en middelen van IGRALUB, HY-Power en REBS Zentralschmiertechnik.

ROM

ROM bv, dochter van KOKS Group, is wereldwijd actief als leverancier van rioolreinigings- en toilet service materieel. Naast de vestiging in Nederland werkt ROM met een netwerk van ruim 50 gespecialiseerde partners in meer dan 35 landen en levert o.a. aan gemeenten, rioolservice- en onderhoudsbedrijven. Een greep uit het leveringspakket: hogedruk rioolmachines ingebouwd in bestelwagens, rioolreinigingsaanhangers, toiletservice installaties om mobiele toiletten te reinigen en inspectiesystemen.

wat doet koks nog meer rioolreinigingsmaterieel rom bv
wat doet koks nog meer eurom tsjechie

EUROM

EUROM is de Tsjechische onderneming van KOKS Group. EUROM heeft een eigen R&D afdeling en hypermoderne apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen, componenten, tanks en apparatuur voor KOKS en ROM producten. Bij EUROM ligt de focus voornamelijk op tankbouw, componentenbouw, bouw van frames het opbouwen van standaard voertuigen.

KOKS Middle East

Sinds 2017 heeft KOKS Group een vestiging in Saoedi-Arabië met de naam KOKS Middle East. Dat land heeft in de regio verreweg de meeste olievelden en daarmee een enorme olie-industrie. KOKS heeft veel wagens afgeleverd in het Midden-Oosten, waardoor het voor ons heel waardevol is om daar gevestigd te zijn. Ook de klanten hebben baat bij een lokaal aanspreekpunt. KOKS Middle East, verleent service aan geleverde voertuigen, verkoopt onderdelen en toebehoren voor voertuigen en vertegenwoordigt de merken KOKS, ROM, Hammelmann en Peinemann.

wat doet koks nog meer koks middle east saoedi arabie
wat doet koks nog meer koks united states usa

KOKS United States

KOKS United States Corporation, onderdeel van KOKS Group, produceert en levert van uit haar vestiging in de Amerika DOT-vacuümwagens en zware industriële reinigingsapparatuur. Dit materieel wordt geheel gebouwd en uitgevoerd volgens de eisen van de Amerikaanse markt.

KOKS Group is producent en leverancier van industrieel reinigingsmaterieel, gebouwd volgens de laatste PED, ASME, ADR (Ceoc) en/of ATEX (Ex) normen en alle geldende veiligheidseisen. KOKS Group is in 1989 opgericht door Gerard Koks sr. en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Als groeiend, innovatief en gezond bedrijf heeft KOKS Group binnen de (petrochemische) industrie een goede naam als producent van reinigingsmaterieel.

KOKS Group werkplaats Alkmaar vacuümwagens en reinigingsmaterieel

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze bedrijven, fabrieken en/of participaties? 
Neem dan gerust contact met ons op!
We staan 24/7 klaar om u van dienst te zijn.