• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Professionele procespompen van Hammelmann

Procespompen

hogedrukpompen koks hogedruk hammelmann min

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige procespomp? Bij KOKS Hogedruk bent u aan het juiste adres voor professionele procespompen. De procespompen van Hammelmann worden al ruim 70 jaar ingezet in verschillende industrieën. KOKS Hogedruk levert complete oplossingen voor vloeistofverwerking en zorgt altijd voor kwalitatief hoogwaardige producten. KOKS Hogedruk en Hammelmann blijven innoveren om u de beste kwaliteit en oplossingen te kunnen bieden voor uw proces en sector. Bent u dus op zoek naar een professionele procespomp, dan zit u bij KOKS Hogedruk goed.
 

Hammelmann procespompen zijn, met inachtneming van de ontwerpgegevens, gebouwd voor continu gebruik zodat uw proces optimaal kan doorlopen.  Afhankelijk van de kenmerken van de vloeistoffen in uw proces en uw toepassingsvereisten bepalen wij, samen met u, de juiste set-up voor uw toepassing. Onze procespompen zijn op maat gemaakt om in uw proces te integreren, wat leidt tot optimale oplossingen. Voor specifieke gegevens van de procespompen zoals; het aantal bar en liters per minuut, aandrijftoerental, gemiddelde plunjer snelheden, plunjerdiameters en gevraagd aandrijfvermogen van deze procespompen kunt u contact met ons opnemen.

Procespompen overzicht:
 

Wilt u meer informatie over procespompen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)72 540 6699.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over procespompen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over onze procespompen, de inzetmogelijkheden en ons bedrijf. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om ons én ons uitgebreide aanbod van procespompen te leren kennen. 

We vertellen u graag waarom duizenden professionals wereldwijd werken met Hammelmann procespompen, hogedrukpompen en KOKS hogedrukmaterieel.

U kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)72 540 66 99, te mailen naar hogedruk@koks.com of via onderstaande link het contactformulier in te vullen en te verzenden.