• Hogedrukpompen specialist
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Veiligste hogedruk technologie

Werk veilig met uw hogedrukmaterieel en haal het maximale uit uw hogedrukpompen

Training en opleiding: bij ons of bij u op locatie

training en opleiding hogedrukmaterieel koks hogedruk header

Wij begrijpen dat u het maximale uit uw hogedrukmaterieel, uw hogedrukunits en hogedrukpompen wilt halen. Via de KOKS Academy bieden wij daarom specifieke doelgroep gerichte producttrainingen en opleidingen aan voor hogedruk operators en hogedruk supervisors aan. Dat kan bij ons, maar ook bij u op locatie. Onze hogedruk experts laten u en/of uw collega’s via handige tips en tricks zien hoe u prettiger en sneller kunt werken. En daar profiteert u van… elke dag weer. Bent u geïnteresseerd in een training of opleiding? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Persoonlijke aandacht cursisten

De cursussen worden gegeven aan minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers zodat de trainer iedere cursist persoonlijk aandacht kan geven en in kan gaan op specifieke hogedruk vragen en casussen. Daarnaast wordt de interactie tussen de deelnemers van verschillende industriële organisaties of verschillende afdelingen binnen organisaties als leerzaam en prettig ervaren.

training opleiding hogedruk pomp hogedrukmaterieel koks academy
certificaat koks hogedruk hammelmann voorbeeld

Certificering

Na het behalen van het afsluitende examen van de hogedruk cursus ontvangen de deelnemers een geaccrediteerd certificaat van de KOKS Academy, met een geldigheid van twee jaar.

 

Verlengingsexamen

Elke gecertificeerde persoon wordt ingeschreven in de database van KOKS Academy. 3 maanden vóór de vervaldatum van het certificaat ontvangt de gecertificeerde persoon een kennisgeving met betrekking tot een verlengingsexamen (herhaling).

Verlenging van het certificaat is mogelijk door een verlengingsexamen af ​​te leggen. Er zullen 25 theoretische meerkeuzevragen worden gesteld, waarvan ten minste 80% correct beantwoord moet worden.

Opleider

De hogedruk cursussen en opleidingen worden gegeven door KOKS Academy. KOKS Academy is wereldwijd de grootste opleider binnen de industriële reinigingsbranche en is gericht op supervisors en operators. KOKS gelooft in de kracht van het opleiden en trainen van mensen op het gebied van veiligheid en het efficiënt gebruik van hogedruk- en industrieel reinigingsmaterieel. KOKS kent en begrijpt de branche en ziet hoe belangrijk getraind personeel is voor de veiligheid, productiviteit en de groei van organisaties. KOKS Academy is dan ook dé plek om een carrière in de hogedruk- en industriële reinigingsbranche te beginnen en/of te versterken.

training demonstratie hogedrukpomp hogedrukreiniger proces pomp hammelmann

Schrijf je vandaag nog in voor een hogedruk cursus of opleiding!

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op! 
U kunt natuurlijk ook direct een mail sturen naar hogedruk@koks.com of bellen met +31(0)72 540 6699.